۰۱ تیر ۱۳۹۵

آرشیو *

تسویه‌حساب‌های داخلی بعد از افشای ارقام فروش «برجام» در آمریکا.
انتشار گزارش اخیر مجله نیویورک‌تایمز در معرفی بن رودز مشاور امنیت ملی اوباما و اظهارات جنجال‌برانگیز او پیرامون نحوه تبلیغ دولت آمریکا برای فروش توافق جامع اتمی، فرصتی در اختیار اصولگرایان!! <رژیم> اسلامی قرار داده تا ضمن گشودن جبهه تازه‌ای برای رویارویی با دولت !<رژیم>، نتایج «برجام»، برای نخستین بار گردانندگان لابی <  رژیم >در آمریکا (خودی‌ها) را نیز موردحمله قرار دهند.
بر اساس شواهد، درگیری‌های اخیر کنگره با کاخ سفید و تهدید قانون‌گذاران به اقدام قضایی برای احضار بن رودز به کمیته تحقیق مجلس نمایندگان آمریکا، در صورت خودداری وی از حضور داوطلبانه در جلسه بازجویی، اصولگرایان حکومت مذهبی تهران را به تدارک اقدامات مشابهی با دولت روحانی تشویق کرده است.
توافق اتمی < رژیم اسلامی > ایران و گروه ۱+۵ که با معماری آمریکا به نتیجه رسید و باراک اوباما علاقه‌مند است تاریخ به‌عنوان میراث سیاسی دولت وی از آن یاد کند، در صورت راه یافتن نامزد جمهوری‌خواهان به کاخ سفید طی انتخابات ماه نوامبر و یا شکست روحانی طی انتخابات! رییس<دولت!> بعدی، درخطر شکست قرار خواهد گرفت.
اصولگرایان! < رژیم > اسلامی ایران که در انتخابات مجلس اسلامی دهم اکثریت خود را ازدست‌داده‌اند تمام توان و تلاش خود را متوجه انتخابات  سال بعد و فراهم ساختن زمینه شکست روحانی ساخته‌اند و درراه رسیدن به این هدف نقاط ضعف برجام را دستمایه‌ای قابل می‌بینند.
پرداخت پول برای تبلیغ در آمریکا
از سال ۲۰۱۳ و همسو با تدارک دیدارهای محرمانه سیاسی بین نمایندگان <رژیم>ایران و دولت آمریکا، همکاری سیاسی- تبلیغاتی محدودی میان یک بنیاد غیردولتی به نام پلاشرز Ploughsharers و یک گروه یهودی-آمریکایی مدعی طرفداری از صلح به نام جی استریت. J Street در واشنگتن به‌منظور فراهم ساختن تسهیلات بعدی در این زمینه، شکل گرفت
گروه موسوم به پلاشر به‌نوبه خود اعتبارات مالی از بنیادهای دیگر آمریکایی و غیر آمریکایی دیگری برای تعقیب هدف‌های خود دریافت می‌کرد. در بین تأمین‌کنندگان مالی گروه پلاشرز، بنیاد راکفلر The Rockefeller Foundation، بنیاد فورد Ford Foundation و سازمان سوروس* دیده می‌شوند.
دولت آمریکا و سازمان‌های اطلاعاتی آن کشور در هدایت مسیر و تقسیم اعانه‌های سیاسی بنیادها به افراد و مؤسسات موردنظر، نقش مؤثر و فعال دارند.
دولت اوباما در آغاز مذاکرات اتمی با مخالفت شدید و آشکار نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل و همچنین مقاومت کنگره آمریکا روبرو بود.
در واشنگتن دو لابی‌گر یهودی– آمریکایی، از گروه‌های دیگر شناخته‌شده‌ترند- لابی بزرگ‌تر «آیپک» دست راستی، نزدیک به حزب جمهوری‌خواه آمریکا و حامی دولت نتانیاهو است.
لابی‌گر کوچک‌تر به نام «جی-استریت»، ملایم‌تر از آیپک، موافق صلح اعراب و اسرائیل، حامی طرح ایجاد دو دولت اسرائیلی و فلسطینی، نزدیک به حزب دمکرات آمریکا و موافق مذاکرات اتمی با <رژیم> است.
اسناد دیگری که خبرگزاری آسوشیتدپرس منتشر ساخته حاکی از پرداخت ۲۸۱٫۰۰۰ دلار به لابی <رژیم> اسلامی موسوم به «نایاک»** برای تبلیغ توافق اتمی در رسانه‌های آمریکایی، برگزاری اجتماعات، لابی‌گری در کنگره و همکاری با گروه مذاکره‌کنندگان ایرانی است.
ازجمله ارقام دیگری که منتشرشده پرداخت یک‌صد هزار دلار به شبکه رادیو سرتاسری (ملی) آمریکا است.
دم‌ روباه و عبای <رژیم>.
همزمان با احضار رودز، دستیار اوباما به مجلس نمایندگان و انتشار گزارش‌هایی پیرامون تقسیم پول از سوی بنیادهای سیاسی در آمریکا، تسنیم، خبرگزاری مرتبط با سپاه پاسداران  اسلامی، ضمن نقل بخشی از مطالب خبرگزاری آسوشیتدپرس در مورد پرداخت ۷۰ هزار دلار به دانشگاه پرینستون آمریکا برای حمایت از مطالب و نوشته‌های حسین موسویان مذاکره‌کننده ارشد سابق هسته‌ای تهران، او را غیرمستقیم متهم به دریافت مستقیم پول از این بابت ساخت.
در جای دیگری از گزارش تسنیم، نایاک نیز به بهانه دریافت بیش از ۲۸۰ هزار دلار از منابع آمریکایی، مورداشاره قرارگرفته و این بار از آن به‌عنوان «لابی‌گر <رژیم> اسلامی» یادشده است؛ موضوعی که گردانندگان نایاک درگذشته آن را قویاً رد می‌کردند و در رسانه‌های داخلی حکومت نیز هرگز به‌عنوان لابی‌گر از آن یاد نمی‌شد.

حسین موسویان، سفیر سابق <رژیم> اسلامی در آلمان و یکی از متهمان پرونده ترور شرفکندی و همراهان در رستوران میکونوس که تا سال ۲۰۰۵ معاون روحانی در مذاکرات اتمی بود و بعد از تغییر دولت خاتمی، معاون روحانی در مرکز مطالعات مجمع تشخیص مصلحت رژیم شد!!، وصله‌ای است که با هیچ ترفندی بر قامت نه‌چندان رسای اصلاح‌طلبان!! <رژیم> اسلامی نمی‌چسبد و از این لحاظ «خودی» دیگری است که قربانی هدف‌های بزرگ‌تر می‌شود.
به این ترتیب و تنها به‌منظور زیر فشار قرار دادن دولت روحانی و انتقاد از تمام جوانب برجام، موسویان که پیش از تشکیل دولت دوم احمدی‌نژاد راهی آمریکا گردیده و زیرپوشش همکاری با دانشگاه پرینستون، به مهره‌ای مؤثر در ماشین تبلیغات برای مذاکرات و توافق اتمی تبدیل‌شده بود از تبعات درگیری‌های درون‌گروهی شاخه‌های <رژیم> مصون نماند.
باوجود انکار دریافت مستقیم پول توسط حسین موسویان از موسسه پلاشرز، دفاعیه وکیل او هوشنگ پوربابایی حاکی از دریافت پولی است که پلاشرز برای پرداخت حقوق به موسویان در اختیار دانشگاه پرینستون قراردادهاست.
جنجال‌های ناشی از افشای ابعاد مالی تبلیغ هدایت‌شده برای فروش برجام نزد افکار عمومی آمریکا و آشکارتر شدن نقش شماری از گردانندگان ازکارافتاده و یا روزنامه نویسان به‌ظاهر فروریخته از بدنه <رژیم> تهران قرار دارند، تنها بخشی از مشکلات توافق اتمی برای ماندگاری طی ماه‌های آینده است.
عوامل نظامی و اصولگرایان <رژیم>، باطل شدن برجام را بزرگ‌ترین بخت خود برای شکست روحانی در انتخابات سال آینده می‌بینند و برای رسیدن به جایزه بزرگ و تصاحب دولت که منبع اصلی ثروت و توسعه فساد مالی و اداری حکومت است، حتی پیش از انتخابات روز هشت نوامبر در آمریکا تسویه‌حساب‌های داخلی را آغاز کرده‌اند....

farsi.alarabiya